Online idrætsundervisning

Hjemmeundervisning i idræt? Værsgo’! – Dansk Skoleidræt

Hjemmeundervisning i idræt? Værsgo’!

23. mar. 2020 — Når der står idræt på hjemmeundervisnings-skemaet, sættes idrætslæreres kreativitet på prøve. Derfor får du her en række forslag til, …

Vi har nu taget hul på anden uge i lockdown, hvor I lærere på bedst mulig vis hjælper forældre på vej med hjemmeundervisning. Opgaven er måske overkommelig i enkelte fag, men når der står idræt på skemaet, sættes kreativiteten på prøve. Derfor får du her en række forslag til, hvad dine elever kan lave i idrætstimerne derhjemme.

Inspiration til fjernundervisning – Idræt – EMU

Idræt – Inspiration til fjernundervisning | emu danmarks læringsportal

Du skal, inden du lægger materiale ud, sikre dig, at dine elever er gamle nok til det indhold, du finder online, så det matcher deres niveau og kompetencer, …

Læs Idræt på hf-niveau online – fjernundervisning.nu

Bliv klogere på idræt online her på fjernundervisning.nu. Du har mulighed for at læse idræt på niveauerne: Idræt C og Idræt B.

Kom i gang med at læse Idræt på gymnasielt niveau som e-learning. Fjernundervisning.nu er fleksibel online hf-undervisning, når det passer dig.

Dagens tip til online undervisning: Idræt og bevægelse i …

Dagens tip til online undervisning: Idræt og bevægelse i kombination med opgaver

13. jan. 2021 — Der findes flere gode digitale værktøjer, som kan hjælpe med at få bevægelse ind i online undervisning. Dette indlæg omhandler programmerne …

Hvem gider sidde bag skærmen hele dagen lang? Det er nok de færreste. Idræt og bevægelse i kombination med opgaver kan give energi og få humøret op.Danmarks it- og medievejlederforening bringer de kommende uger gode tips til fjernundervisningen. Dagens tip er i dag skrevet af Thomas Dreisig, Pædagogisk it-konsulent i Kerteminde Kommune, lærer og formand i foreningen.

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Idrætsfaget – Idræt til indskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til indskolingen – Clio

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i indskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i indskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Online skolemateriale | Cirkusmuseet

Har museets artist, lavet en video med fokus på udstrækning af skuldre og nakke. Filmen kan bruges til et break i undervisningen, til idræt eller til …

Alinea Idrætsportal – Idræt

Log ind. Idræt. Vælg trin. Indskoling · Mellemtrin · Udskoling. Indskoling. Vil du se indhold til indskoling, mellemtrin eller udskoling?

Idræt – Virtuelle undervisningsmetoder – Google Sites

Online fitness (2). Elevproducerede videoer. Brug eks. Flipgrid. læreren formulerer en opgave. via et link optager eleverne en video af sig selv, …

Idræt kurser online – 11 undervisere – Superprof

Idræt kurser online – 11 undervisere

Idræt undervisning online (Skype, FaceTime, osv.). Første undervisning gratis. Lær idræt med 3 klik.

Keywords: online idrætsundervisning