Idrætsgren med kort og kompas

Sådan bruger du kort og kompas – Det Danske Spejderkorps

Sådan bruger du kort og kompas | Det Danske Spejderkorps

15. nov. 2016 — Denne video er perfekt til dig, som gerne vil lære at bruge kort og kompas, eller til dig som bare gerne vil have opfrisket dine …

Få opdateret dine kort og kompas-færdigheder!

Orientering (sportsgren) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Orientering er en familie af sportsgrene, hvor det gælder om at navigere gennem et ukendt terræn ved hjælp af et kort og et kompas.

Nysgerrig? – Odense Orienteringsklub

Nysgerrig? – Odense Orienteringsklub

Der bruges kort og kompas til at finde vej gennem ukendt terræn. … Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle aldersgrupper.

SpejderLeksikon/Orientering – Wikibooks

Skal man finde vej i ukendt terræn eller finde bestemte steder, så er kort og kompas vigtige hjælpemidler (GPS er dog kommet med). Men for at bruge kort og …

Sportsgrene – Pulsskolen

Du vil lære at bruge kort og kompas til at finde frem til posterne, men pas på, at du ikke løber hurtigere end at du kan følge med på kortet.

Kom og prøv et utal af forskellige sportsgrene på Pulsskolen. Glæd dig til et varieret og spændende program af kendte og ukendte sportsgrene.

Brunton instruktørsæt til kort og kompas – Spejder Sport

Køb Brunton Instruktørsæt til kort og kompas | Spejder Sport

en flok spejdere eller en skoleklasse til brugen af kort og kompas. Sættet består af instruktionskompas, der giver mulighed for nemt, effektivt og overskueligt …

Brunton instruktørsæt er perfekt til dig, der skal introducere en større gruppe som f.eks. en flok spejdere eller en skoleklasse til brugen af kort og kompas.

do-f.dk – Hvad er orienteringsløb? – Dansk Orienterings-Forbund

do-f.dk – Hvad er orienteringsløb?

9. nov. 2022 — Når du deltager i orienteringsløb, skal du finde vej ved hjælp af et kort. Et kompas kan også hjælpe dig. Deltager du i orientering som …

do-f.dk

Hvad er Orientering – OK-Vendelboerne

Hvad er Orientering

12. maj 2010 — Der bruges kort og kompas til at finde vej gennem ukendt terræn. … Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle aldersgrupper.

orienteringsløb nordjylland, o-løb vendsyssel, hjørring orienteringsklub,findveji

Orienteringsløb – OK Roskilde

OK Roskilde

27. aug. 2010 — Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle aldersgrupper. … hvis du syntes, at turen var for kort. … Med kort og kompas.

Keywords: idrætsgren med kort og kompas