10 millioner fans på facebook

Hvem har flest fans på Facebook? – Sociale Medier

Hvem har flest fans på Facebook?

18. mar. 2015 — Vi har lavet en oversigt over de personer, der har flest fans på Facebook … Michael Jackson: 80 millioner … 10: Bob Marley: 76 millioner …

Hvem har 10 millioner fans på Facebook? – Svarene.dk

Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er en populær mand. Så populær, at han nu har rundet de 10 millioner fans på sin Facebookside.

Ronaldo runder 10 millioner fans – politiken.dk

16. aug. 2010 — Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er en populær mand. Så populær, at han nu har rundet de 10 millioner fans på sin Facebookside.

Den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo vader i fans på Facebook.

Stjerner på Facebook | Vi Unge

Michael Jackson slår fan-rekorden på Facebook med næsten 23 millioner fans. … Lady Gaga Lady Gaga er tæt på at nå 22 millioner fans på Facebook.

Bliv fan af stjernerne på Facebook og se, hvem der er mest populære på Facebook.

Top 10 mest likede personer på Facebook

Her får du en top 10 over de mest populære personer på Facebook. … derfor finder vi stadig millioner af inkarnerede fans, der er blevet hængende.

Ronaldo runder 10 millioner fans

Selvom den danske dj Martin Jensen langt fra er allemandseje herhjemme, har han altså over 2.700.000 millioner fans på Facebook. Musik er et internationalt …

Lady Gaga giver Obama baghjul på Facebook | fyens.dk

Ronaldo runder 10 millioner fans

16. aug. 2010 — Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er en populær mand og skriver historie på Facebook. … Så populær, at han nu har rundet de 10 millioner fans …

Fodboldspilleren Cristiano Ronaldo er en populær mand og skriver historie på Facebook.

Lady Gaga og den lange hale | PRO – Version2

Lady Gaga giver Obama baghjul på Facebook | fyens.dk

5. jul. 2010 — Den amerikanske sangerinde Lady Gaga har som den første nulevende person opnået flere end 10 millioner fans på Facebook. Dermed overgår hun …

Den amerikanske sangerinde Lady Gaga har som den første nulevende person opnået flere end 10 millioner fans på Facebook. Dermed overgår hun USA’s præsident.

De mest populære Facebook-kendisser – Berlingske

Lady Gaga og den lange hale | PRO

1. feb. 2011 — 1 på facebook med godt over 10 millioner fans – flere end Obama. I den anden ende af markedet har vi en lang hale af halvkendte og ukendt …

En af mine venner har et lydstudie, som bruges til megen forskellige formål og af meget af forskellige folk. Her før jul nævnte han over en øl, at Lady Gaga havde indspillet nogle numre i studiet et par uger tidligere. Fint nok, tænkte jeg, navnet havde jeg hørt et eller andet sted, og det må da være rart for hans omsætning og street cred at have en popsild på referencelisten. Konstateringer må være, at jeg åbenbart lever i en boble.

Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

De hårdtspillende metalrockere Linkin Park har mange fans i den virtuelle verden. På Facebook har de 6,9 millioner venner. 7 / 10.

En amerikansk præsident, en skandalerapper og en fodboldspiller, der lige er blevet far. Listen over de ti mest populære skikkelser på Facebook er bestemt ikke kedelig.

Keywords: 10 millioner fans på facebook